Måndag 16 april

Ja då har vi hängt i Chiang Mai sen i Lördags och välkomnades med thailändsk nyår som innebär vattenkrig all over!! Vi satt där i våran tuktuk med våra väskor och blev bokstavligen talat helt nerdränkta med vatten, likaså väskorna. Det är en stor fest i hela stan och alla går och häller hinkar med vatten och står med vattenslangar och sprutar. Folk åker på sina bilar med hög musik och dansar och har stora tunnor med vatten. Vi vart så förbannade och taggade på att vi blev helt genomblöta så vi letade hotell en stund, bytte om och gick ut och köpte hinkar vi också och började partyt vi med! Vi gjorde samma sak igår, inte så bra att vara dygnsur 7 h i sträck men vi mår bra så det är tur det:)!

Idag har vi besökt tiger kondom. Känns väldigt konstigt att säga att vi har fått gå runt, klappat, suttit med lösa tigrar, som inte på något sätt är drogade utan ser ut att gilla livet. Att vi dessutom har kelat och gosat med 2 mån gamla tigerungar har inte gjort dagen sämre precis. Sååå söta och så himla vackra!!

Imorgon blir ytterligare en upptäcksdag. Vi ska åka till gibbon experience, vilket innefattar att vi ska åka linbana genom en 1500 år gammal regnskog med 39 stationer, bada i vattenfall och mycket mer i 7 timmar. Ganska dyrt men det kommer nog bli hur grymt som helst!!:)

Nu har vi även bokat flyg till Bangkok här ifrån Chiang Mai på onsdag då vi är långt uppe i Thailand skulle det ta alldeles för lång tid att ta buss för våran sista tid. Från Bangkok tar vi sedan buss till Koh Chang och Koh Samet för sol och bad. Tre sista dagarna tillbaka till bangkok innan hemgång till Sverige..
Känns så konstigt att 3 MÅNADER har gått snart, har gått så himla fort!

Återkommer imorn med resultat av dagen!:)

Puss och kram från C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0