Somr pictures


Livet är fint niiii

Efter två flygturer för att möta upp Sanna i söndags var natten på flygplatsen inte det roligaste jag varit med om precis.. Kände mig iakttagen av alla dessa "vakter" som går fram och tillbaka och det kändes som att de skulle säga åt mig att gå därifrån vilken sekund som helst. Så något sovande kan jag ju inte skryta om 2 h fick jag väl ihop, den natten och timmarna fram tills Sanna kom kändes som en evighet. Så att jag var känslomässigt labil hela den dagen var ju inte att tveka om. Tjöt när Sanna kom, och hade nog kunnat tjuta lite till. Åkte till ett vidrigt hotell i Phuket town, vilket inte gjorde saken lättare. Skypade med mamma och fick bita mig HÅRT i tungan för att inte bryta ihop. Nu skrattar jag ju lite åt det när jag berättar om det. Men usch, det var jobbigt!!

Efter en natt i Phuket town tog vi färjan över till phi phi. Har ju redan vart där en gång redan men Sanna ville besöka ön och jag var inte sen med att hänga på eftersom jag tycker det är otroligt fint hör. Bor på ett fräsch hotell, något dyrare men värt pengarna!:)

Stranden har vart sysselsättningen i två dagar. Imorn åker vi nog till Maya beach och kollar läget. Torsdag blir det krabi! Så nu trivs både jag och Sanna med livet:)!

Caroline


Till Thaiet igen!!

Har nu flugit ifrån Tioman Island, alltså även Fillan och Issa. Kommer sakna dem och vår idiotiska humor som alla andra hatar så fort de bara får ögonen på oss. Kärlek till er!

Flygningen från Tioman till Kuala Lumpur gick bra, Tioman airport var dock den minsta flygplatsen jag skådat. Trodde det var ett skämt. Haha. Men det gick ju alldeles utmärkt trots litet inrikesflyg som skakar för minsta lilla.

När jag kom till K-L visade sig att jag hade 45 min taxifärd till internationella flygplatsen. Var bara att sätta sig i taxin och åka med. Har nu spenderat några timmar här och fördrivit tiden med att skypa med pappa och Sanna. Inte långt kvar nu tills Sanna och jag ses!!!! Längtar!!:))

Snart ska jag checka in!

Caroline


Tioman Island

Ska bara kort sammanfatta att Tioman Island är huuur fint som helst!!


Langkawi

Langkawi levererar med strålande sol och enorm värme, så mycket svettandes blir det! Känner sig nästan aldrig fräsch, men bara till att vänja sig!
Igår hyrde vi mopeder och åkte till ett place som har cable cars som tog oss 700 m över havet! OM mina ben skakade, herregud! Hur häftigt som helst, lite synd bara att bilderna som togs inte riktigt gör utsikten rättvisa!

Vi kommer förmodligen stanna i Malaysia några dagar till och åka till Tioman Island och kolla läget, sen är det nästan dags för mig att åka till Thailand igen för att möta upp världens bästa Sanna!!:)

En bild på en morgontrött Caroline och en på vår nya inneboende som vi döpt till Lester. Kelgris!!


Some pictures

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2117904/images/2012/pic_189503474.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2117904/images/2012/pic_189503637.jpg" class="image">


Kuala Lampur

Hallå däär!
Befinner oss i Kuala Lampur och älskade staden fram tills efter 01:00 på natten då vi går hem från en restaurang då vi går och skrattar, tramsar som barn när en mopedist kommer och drar ner fillan på 1 Sekund på en hårt trafikerad gata och tar hennes ryggsäck med kamera och pengar. Vi var så sjukt jävla rädda! Det finns verkligen människor till allt! Idiot.

Nu ska vi trotsa vår rädsla och leta upp hm och Zara och shoppa lite till, förmodligen!

Ikväll åker vi till langkawi för sol och bad! Skönt!

So long!
Caroline


Phi Phi, Phuket, Patong, Malaysia

Halla dar! Vad jobbigt det ar att skriva utan vara sista bokstaver i det svenska alfabetet.. ja det far ga! Sitter just nu pa hotellet efter att ha varit ite och kakat mat har i Patong. Igar motte vi upp Danne och Fredde fran Motala och korde pa en utgang, det var nice! Avslutade kvallen med nattbad och en kebab med MASSOR sas! Som Fillan och jag hade langtat hela kvallen pa det!! Har hunnit med Phi Phi, som var hur fint som helst!! Likt ett paradis med turkost vatten, vit sand, oar runt omkring och inte ett moln pa himlen. Ska verkligen inte klaga ni.. Nu har vi varit i Phuket, Patong 2 dagar och hunnit med att besoka big buddah och ett zoo som vi kom pa sahar i efterhand skulle vart kul for 5-aringar.. Fick ett par riktigt snygga bilder pa en tiger (storsta jag sett). Den var hur fint som helst men tyvarr alldeles for nerdrogad for att man ska kunna kanna att man gillar laget. Djurmanniska som man ar.. Vill ladda upp bilder men det verkar som att datorn inte fattar att jag kopplat in kameran.. Hander inget. Sa trakigt med inlagg utan bilder.. Imorgon kl. 08:00 gar flyget mot Malaysia, Kuala Lampur och Langkawi! Ska bli skont att stanna lite langre pa ett och samma stalle nu, gora sig lite "hemmastadd".. En lagesrapport fran nu iallafall! Hoppas pa att fixa en dator i Malaysia sa att jag kan ladda upp lite bilder. PUSS Caroline Sag nu efter att jag forhandsgranskat inlagget att all text blev ihop skrivet utan nagra mellanrum. Hoppas det gar att lasa anda.

Koh phangan

Bloggar från mobilen, har tänkt att jag ska kunna ge några updates här så de som är intresserade kan gå in och kika om de så vill vill det!:)

Som sagt, är kvar i koh phangan, har varit här i fem hela dagar och tror jag det blir och åker härifrån på lördag!

Underbart att träffa Fillan och Issa, trots att det ändå är många svenskar här så känner man sig väldigt liten som ensam tjej i ett helt främmande land. Jag som inte är van heller, herregud förstår ni. Skulle förmodligen försöka mitt yttersta för att sedan sätta mig i ett hörn och gråta lite;)!

Nu ska jag kila ner till stranden!
Puss

Bild 1: bild från utflykt med moppe runt ön!
Bild 2: tagen just nu när jag sitter på en restaurang, mycket charmig!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2117904/images/2012/pic_188358446.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2117904/images/2012/pic_188358446.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2117904/images/2012/pic_188358485.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2117904/images/2012/pic_188358485.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2117904/images/2012/pic_188358510.jpg" class="image">


RSS 2.0