cause i´m so used to living underneath the surface

Nu var det allt ett bra tag sen jag kände för att skriva några rader. Det bästa med att ingen vet om att man skriver blogg. Kan inte ens kalla det blogg faktiskt. Dagbok känns till och med bättre - bra.

Dagar och veckor tickar, på rutin. Allt är vardagsmat men kan ändå inte låta bli att trivas ändå. Får tacka för att jag inte är en rastlös själ som vantrivs så fort 2 veckor gått och man har gjort samma sak, som jobb, träning, stall. Man får hitta sina ljuspunkter i livet ändå, i vardagen. Förr eller senare kommer dagarna gå på rutin när du skaffar jobb, familj. Jag har Australien att se fram emot och då gör det inte så mycket att dagarna ser ganska lika ut. Det är förstås trist att alla mina fina vänner inte bort 5 min bort från mig längre. Men dem vet man att man har ändå, oavsett vad. Så att vara själv har jag absolut inga problem med, snarare tycker jag det är fruktansvärt skönt. Jag kan välja vad jag vill göra, när jag vill göra det och ingen har någon åsikt om vad. Puuh, så himla skönt!

Lördag eftermiddag är det nu och jag ligger i soffan och fryser. Ligger och sträckkollar svensson svensson. Älskar det. Snart är sässong 1 & 2 sedda, gustav måste vara världens mest krävande människa att leva med. Haha, ja herrgud!

Kvällen till ära består av Ebba-häng! Gillas ju jätte mycket då. Så ska sllänga mig i badet och värma mig. Så mycket bättre ska ju kollas på, sen beger vi nog oss vidare till stan för att träffa lite folk med ett glas vin eller två! Väldigt trevligt!


Tagen bild för någon månad sen eller två..

hejhej


RSS 2.0