remember how you saved me now from all my wrongs

Sitter på jobbet och skriver. Lyssnar på James Morrisons nya singel. Himla bra och fin måste jag säga. Torsdag är det idag med och det säger att det är fredag imorgon vilket innebär tripp in till linköping för att kolla på breaking dawn med Sanna och Susanne. Aaaaah. Längtar så jag dör så ikväll måste jag skynd mig hem efter träningen, städa och slänga mig i soffan och kolla på Eclipse. Måste ju fräscha upp minnet lite så att man kommer ihåg lite detaljer. Viktigt!

Helgen bjuder nog på ganska mycket lek med mina småkusiner. Bill och Bulls busland står på schemat om jag inte förstått det hela fel. Det kan faktiskt bli jävliogt kul med tanke på att jag känner mig som 10 i själen ibland. Viktigt, roligt och skönt att ha barnet i sig fortfarande. Det gillar jag. Vissa stunder orkar man ju inte bara vara vuxen.

Ellenbusan och jag för något år sedan:)


onsdag

Här har det inte kommit upp många rader. vad skre jag om senast egentligen..? Uppsala var 10 av 10. Hur mysigt som helst och Frida och Ludde hade ansträngt sig och köpt massa god mat. Uppsala - grymt mysigt stad!

För tillfället ligger jag i soffan och kollar Berg flyttar in. Berg är både jävligt snygg och rolig. Skön kvinna med andra ord! Innan det har jag som tradition att skynda mig hem från träningen på onsdagar för att hinna hem till Bonde söker fru, TROTS att jag håller för både ögon och öron när dem ska hålla på att gulla med varandra och bekänna och fråga massa saker. Känns så fruktansvärt krystat för det mesta. ÄNDÅ kan jag inte missa något avsnitt..konstigt! Måste ju veta om de hittar kärleken liksom..

Träningen idag var SJUKT seg. Kroppen var grymt tung. Igår var det aerobic som gällde och Lillan smittar ju av sig så grymt mycket peppande. Det var som Felicia och jag sa "jaaa jag ska faan visa dig"! Hennes pass är glada och peppande, det gillar man! 


                                
                                                old time picture - 07


everybody trusting in the heart like the heart don´t lie

heiiiheii

jag gillar det här med att man inte måste blogga alla dagar i veckan. Man gör det nör man känner för det helt enkelt. Det är då det är roligt och känner för det tycker jag!

Imorgon är det fredag och just nu ligger jag i soffan efter att ha ätit mannagrynsgröt som är underskattat gott och så knäckebröd. Köpte även en påse med naturgodis som jag äter av lite då och då. Tanken är att jag ska ha den på tåget imorgon när jag tar mig upp till uppsala. yammmie. Helgen kommer spenderas med Frida och Malin. Kommer bli en awesome helg!!

Nu hade jag egentligen tänkt att sätta på andra filmen av twilight. Men eftersom jag är en såndär människa som är så grymt noga med sömnen så känner jag att klockan tickar på.. haha. Vilken fjolla jag är. Men jag hatar verkligen att vara trött. Det är det VÄRSTA som finns. Jag fungerar inte som människa när jag är trött. Därför noga med att jag får mina 8 timmar, minst. Senast imorse, eller så vaknade jag av inatt av att jag tänkte att "det här är ju fan den ända jag gör" (ligga i sängen och sova då). Rätt rolig och spontan tankegång där ändå.

Förövrigt är jag spänd nervös och förväntansfull inför 2:a Februari 2012. Vilket innebär AUSTRALIEN!! Inser inte riktigt heller att det faktiskt är min livs resa och att det kanske är första och sista gången jag åker på en resa som denna.
Därför vill jag göra den till den bästa och njuta varje dag. Det ska jag även göra tillsammans med min fina Kristin!

Nu blev det ett inlägg gott och blandat. Ointressant men skönt att bara skriva av sig utefter vad som kommer i ens väg.

Trotsar nog trotsallt min 8 timmars regel och kollar på new moon och sover kl 11 istället. Busigt!

godnatt



keep it loose keep it tight


Amos Lee - Keep it loose keep it tight

took southern skies to make me realize that i´m causin' myself this pain



Amos Lee. Bra man. Jävligt bra låt som funnits i mina spellistor ett par år nu och jag gillar den lika mycket nu som då. Faktiskt!

http://www.youtube.com/watch?v=mlPcQZDw2Eg&feature=related

Nu sög det ju att jag inte lyckades få upp själva youtubeklippet här då. Trots att jag vet hur man gör men hittar inte den koden som ska finnas på youtubesidan.

Men BRA iallfall!

sometimes it hard to follow your heart

I min ensamhet sitter jag här i soffan med tända ljus och lyssnar på who you are med Jessie J. Fast med Robin. På repeat. Fan vad grym stämma han har. Helt jävla awesome.
För det andra så är who you are en himla fin låt det också..


Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are



Inte nog med det känner jag nu. Blir lite sentimental i stundens stund om man säger så då..
Ska nog med det säga godnatt och vara nöjd med dagen då jag 1. Jobbat 2. Gjort stallet 3. Köpt present till min kommande 4åriga kusin 5. Städat hela lägenheten 6. Legat i soffan, somnat, vaknat lagom till idol. Ja. Där är min dag.

Jag säger godnatt och kryper ner i en renbäddad säng i ett städat rum.

Godnatt!


sometimes I will, sometimes I won´t

Det här med att ha en blogg att skriva i kan ju vara grymt fint. Ibland kommer ju stunder då man inte vet till vem man kan eller vill vända sig till. Ibland orkar man ju inte heller söka upp någon bara för ett ens dag suger och att man vill dela med sig lite av det värdelösa man känner just i den stunden. Känner igen mig i känslan av att man tror att man är den enda människan i världen som förstår ändå...och när jag känner så kommer jag ofta att tänka på att blogg är ju en rätt givande då. Det är ju inte så att vill dela med mig av halva mitt liv på facebook eller leta upp låttexter som passar in på mitt liv och sen skriva det som en statusuppdatering i syfte med att få medlidande av mina 500 vänner.
Nä.

SÅ!

Jag återupptog min gamla fina blogg i tron om att jag kommer tycka det är rätt trevligt att skriva lite då och då. Sen kommer jag nog dessvärre inte vara någon flitig bloggare även om jag önskar att jag skulle vara det. Älskar ju när mina dagliga inkikningar på olika bloggar är uppdaterade. Annars kan det ju bli rätt tråkigt..

Gillar mig själv nu i denna skrivande stund när jag läser igenom det jag lyckats sätta ord på, att jag skriver som om jag hade ett 20tal läsare. Det har jag ju INTE då, Nä. Just nu har jag ju ingen för det är ju ingen som har en blekaste att jag sitter och skriver i min blogg igen. Men det kommer. Just nu känner jag att det är jväligt skönt att ingen vet om det, då kan jag skriva precis vafaan jag vill! Ja!

hejheej


with every heartbeat

jaaaa man kanske ska testa på detta igen elleeeer...

RSS 2.0