Fredag 20 april

Hallådär!
Lite seg med uppdateringen men Gibbon var huuur roligt som helst. Åka linbana genom djungeln är inget man gör varje dag direkt. Att vi såg de utrotningshotade gibbon aporna var ju ett stort plus också! Hela dagen i sig var kanon!!

I onsdags tog tre grymt nöjda tjejer flyget från Chiang Mai till Bangkok. Fillan lämnade oss vilket kändes konstigt men framförallt sorgligt. Har redan efter hennes inlägg på sin blogg skrivit hur oerhört glad jag är över att jag fick resa med henne och Issa och att dem verkligen gjort den till den bästa. Skulle aldrig kunnat haft det bättre än såhär.. Fina är ni och hyser grymt mycket kärlek till er!<3

Issa och jag tog buss från flygplatsen till östra busstationen för att sedan ta buss till koh chang inklusive färja. Allt gick jätte smidigt och på eftermiddagen fixade vi en mysig liten bungalow som vi bor i nu.

Två dagar nu har vi legat på stranden och dött av hur varmt det är. Skojar inte om jag säger att det är MINST 37 grader i vattnet här. Känns som om man tar ett varmbad i badkaret hemma. Galet. Så att kyla ner sig i vattnet är inte på tal...

Igår träffade vi konstigt nog våra göteborgskillar vi stötte på i Laos, Gustav, Carl och Johan. Mycket trevligt så det fick bli en utekväll med dem igår!

Stannar nog här i koh Chang fram tills vi åker tillbaka till Bangkok igen, bara att vi förflyttar oss till olika delar av ön. Blir bäst så!:)

Allt från nu!
Kram från C


Kommentarer
Postat av: Felicia

Det har bara varit roligt att ha dig med oss!

pusskram F

2012-04-21 @ 13:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0